Met z’n tweeen of met gans de familie? We bieden zowel tweepersoonskamers als een volledige vrijstaande woning aan. Groepen kunnen ook meerdere verblijven tegelijk afhuren. Kies uw kamer of woning.

Alle gasten kunnen genieten van de grote speelweide met speeltuigen en de barbecue. Op frisse dagen kan de serre gebruikt worden als barbecue, speelplaats of fietsenstalling.

Vrijstaande woning Vanaf € 290

Volledig uitgeruste keuken Gratis Wifi Wasmachine

Onze vrijstaande woning is volledig verbouwd en kan in zijn geheel of gedeeltelijk gehuurd worden.

De woning heeft dan ook 2 woonkamers en 2 keukens. Met 7 slaapkamers, 3 badkamers en 3 aparte toiletten biedt deze woning heel wat mogelijkheden en comfort. Dankzij een flexibel systeem kan het aantal kamers aangepast worden aan uw wensen. De keukens zijn volledig uitgerust met koffiezet, vaatwas, microgolfoven, traditionele oven, we bieden gratis wifi aan en elke unit heeft een wasmachine.

14

Max Personen

1

Vrijstaande woning

Familieverblijf Vanaf € 290

Volledig uitgeruste keuken Gratis Wifi Wasmachine

Het familieverblijf bevindt zich in De Vromishoeve zelf, hier kunnen 8 personen slapen. Het familieverblijf heeft ook een eigen tuin.

Via een eigen ingang komt u in de woonkamer met kookhoek. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers voor 3 personen, een slaapkamer voor 2 personen en een badkamer met wc, ligbad en douche. Eén van de slaapkamers heeft een aparte badkamer (wc en douche). Er is ook een wasmachine aanwezig en ook hier is free wifi aanwezig

8

Standard occupancy

3

Rooms

Gastenkamer A Vanaf € 35 pp/pn

Aparte badkamer met ligbad & wc

Erg ruime gastenkamer met aparte badkamer (ligbad en wc)
2

Personen

2

Kamers

Gastenkamer B Vanaf € 35 pp/pn

Aparte badkamer met ligbad & wc

Gastenkamer met eigen badkamer (douche en wc)
2

Personen

3

Kamers